|
|
|
|
بعضي از پنيرها حاوي مقدار زيادي باكتري ليستريا هستند. بنابراين در دوران بارداري نبايد از اين ها مصرف كنيد. اين پنيرها نرم و ژله اي شكل هستند كه به مرور رگه هاي كبودرنگي در آن ها پديدار مي شود. سعي كنيد از پنيرهاي پاستوريزه و تاريخ مصرف دار كه از سلامت آن ها مطمئن هستيد استفاده كنيد.
منبع: بیتوته
لیست موضوع های تصادفی این انجمن :
- اگر مرغ مصرف میکنید حتما بخوانید
- "کله پاچه" بخوریم یا نه؟
- پنج خاصیت میگو
- آیا گوشت کبابی خطرناک است؟
- از دفعات استفاده از بال مرغ بكاهند!
- پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟
- چرا نباید سوسیس و کالباس بخوریم؟
- مصرف ماهی خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد
- مصرف سوسیس و کالباس و بیماری های پوستی!
- یک ماده ضروری از دوران جنینی تا سالمندی!
- فرمايشات شنيدني امام رضا ع در مورد خوردن گوشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)