|
|
|
|
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان با انجام آزمایش ها و مطالعات دریافتند ریشه بیش از 80 درصد از نازایی های امروزی متعلق به رزیم غذایی غلط و نامطلوب است و مصرف غذاهای شور و بسیار شیرین باعث تداخل در کار "هورمون ها" می شوند.
بررسی ها نشان می دهند اگر می خواهید فرزندی سالم به دنیا بیاورید تا 1 سال قبل از بارداری و در طول 9 ماهه مصرف نمک و شکر را بسیار محدود کنید و به تناسب اندام خود رسیدگی کنید.
گفتنی است انواع غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس، همبرگر، ناگتها و حتی نان حاوی نمک و شکر پنهان هستند پس حواستان باشد نمک موجود در آنها را نادیده نگیرید.
نتایج مطالعات نشان می دهند جذب کلسیم، منیزیم، منگنز، کروم، روی، مس و ویتامین ها در بدن افرادی که بیش از اندازه نمک میخورند، بسیار کمتر از سایرین است و نمک و شکر باعث ایجاد "نوعی اعتیاد" (وابستگی به غذاهای پرکالری ) می شود و "چاقی" را در شما فزایش می دهد.
ویرایش توسط بهمن پور : 2014-04-19 در ساعت 23:10
لیست موضوع های تصادفی این انجمن :
- از این اشتباه خوشمزه دست بکشید
- هشدار: این نمکها را لطفا نخرید
- زیره سیاه و خواص آن
- بین غذا آب بخوریم یا نه؟
- شستشو و آمادهسازی نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال
- همه چیز درباره ی ته دیگ
- چند راه برای بهتر نمودن عادت غذایی کودکان...
- همه چیز درباره ی انواع روغن ها
- فواید قارچ ، خوراکی ضد سرطان
- پیشنهادهای تغذیه ای برای مسافران نوروزی
- مصرف تنقلات ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد
آمارها نشان می دهند خانم ها و دختران جوان امروزه نسبت به دهه های قبل بیشتر دچار "فشارخون" شده اند و مقدار قند موجود در بدنشان به مراتب بیشتر است.
بررسی ها نشان می دهند، مصرف بیش از حد نمک به دلیل نگهداری بیش از حد آب در بدن باعث "افزایش وزن" و پف آلودگی شده و می تواند باعث چاقی و به هم ریختن منظم "هورمون ها" شود.
گفتنی است، هنگامی که نمک به غذا اضافه می کنید ذائقه شما بیش از حد میل به خوردن غذا و افزایش کالری پیدا می کند و از این رو باعث "تجمع چربی" در بدنتان نیز می شود.
نتایج مطالعات نشان می دهند، دانشمندان در زمینه "نمک" و اثرات منفی و مضر آن بر روی خانم ها و آقایان بسیار تحقیق کرده اند و به این نتیجه رسیده اند که بیش از 30 درصد عامل "پوکی استخوان" در زنان و دختران امروزی نمک است افراد بهتر است هنگام پخت غذا مقدار کمی نمک به عنوان چاشنی به غذاها اضافه کنند و از مصرف زیاد آن پرهیز کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
ویرایش توسط بهمن پور : 2014-04-19 در ساعت 23:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)