|
|
|
|
حتما برای شما هم پیش آمده که موقع رنده کردن پیاز با مشکل مواجه می شود و پیازتان ورقه ورقه شده و به خوبی رنده نمی شود
برای جلوگیری از این مشکل کافی است هنگام پوست گرفت پیاز قسمت انتهایی و ریشه مانند آن را جدا نکنید.
خواهید دید که پیاز شما به خوبی رنده می شود و دیگر با مشکل روبه رو نخواهید شد.
کاربران زیر به خاطر این پست از شما تشکر کرده اند : : بهمن پور (2015-10-09)
لیست موضوع های تصادفی این انجمن :
- از رنگ های سرد در حمام استفاده نکنید
- پاك كردن لكه چرب از روي لباس و فرش
- قدرت رنگ سفید در طراحی داخلی
- 6 ریزه کاری مهم در تمیز کردن خانه
- 6ريزه كاري مهم در خانه داري
- آموزش جام هفت سین با بطری پلاستیکی
- نکاتی راجع به یخچال و فریزر
- چگونه خانهای مرتب داشته باشیم؟
- آموزش نحوه ی تهیه سرمه
- نکاتی در مورد خانه داری...
- تکنیک های خانه داری جالب اما ساده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)