|
|
|
|
سفارش امام جواد علیه السلام به حفظ احترام پدر
بکر بن صالح می گوید:
داماد من در نامهای به امام جواد علیه السلام نوشت:« پدر من دشمن اهل بیت علیهم السلام است و به آنان ناسزا میگوید. من از جانب او سخت در عذابم. میخواهم برایم دعا کنید و نیز میخواهم بدانم نظر شما چیست؟ آیا با او برخورد کنم یا مدارا؟»
امام جواد علیه السلام در پاسخش نوشت:« من به خواست خدا دعا برای تو را فراموش نمیکنم و مدارا کردن برای تو بهتر است از برخورد کردن. پس از سختی، آسانی در پیش است. صبر پیشه کن که عاقبت برای باتقوایان است. خداوند تو را بر ولایت و دوستی آن کس که ولایتش را پذیرفتهای ثابت نگه دارد. ما و شما امانتهای خداوندی هستیم که هیچ گاه امانتهایش را تباه نمیکند.»
پس از نامهی امام جواد علیه السلام، خداوند دل پدر دامادم را برگرداند به نحوی که دیگر در هیچ امری با پسرش مخالفت نمیکرد.
ویرایش توسط بهمن پور : 2014-10-06 در ساعت 12:28
لیست موضوع های تصادفی این انجمن :
- کرامات امام جواد علیه السلام
- زيارت مخصوصه امام جواد(ع)
- توسل به آفتاب چگونه است؟؟
- احسان و انفاق از دیدگاه امام جواد(ع)
- چهل حديث گهربار از امام جواد عليه السلام
- مومن نیازمند سه خصلت
- امام جواد(ع) پيشواي مسيحا نفس و موسي عمل
- نام، کنیه و القاب امام جواد (ع)
- پنج سفارش امام جواد علیه السلام
- نرم خویی و فروتنی از دیدگاه امام جواد
- مختصری از زندگی جواد الائمه
امام جواد علیه السلام و سفارش به بردباری
لباس ها و پارچه های قیمتی و ارزشمندی را برای امام جواد علیه السلام می بردند که در میان راه ناگهان راهزنان همه را غارت کردند. شخصی که مسئول حمل پارچه ها بود، نامهای نوشت و امام را در جریان واقعه قرار داد.
امام جواد علیه السلام نیز در پاسخ نامه چنین نوشت:« جانها و اموال ما از بخششهای لذتبخش خداوند است و از امانتهایی که در اختیار ما قرار داده است. خداوند به وسیلهی اینها انسان را بهرهمند میسازد و آنچه از دست می رود، خود خداوند می گیرد و برایش پاداش و اجری مقرر میکند. هر کس در این ماجراها جزع و بی تابیاش بر صبر و بردباریش چیره شود، اجر خویش را از دست داده است. از چیرگی جزع بر صبر و بردباری به خداوند پناه میبریم.»
کاربران زیر به خاطر این پست از شما تشکر کرده اند : : بهمن پور (2014-09-27)
لِكَيْلَا تَأْسَوْا عَلَى مَا فَاتَكُمْ وَلَا تَفْرَحُوا بِمَا آتَاكُمْ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ
تا بر آنچه از دستتان می رود اندوهگين نباشيد و بدانچه به دستتان می آيدشادمانی نکنيد و خدا هيچ متکبر خود ستاينده ای را دوست ندارد
حقا چنين است كه خداوند شاهد و ناظر اعمال ماست
مشاوره و کارشناسی بیمه عمر و آتیه پاسارگاد - بهمن پور 09306610039 در واتساپ
بیمه عمر و آتیه پاسارگاد آرامش در زندگی :::... @pasargadbahmanpoor. همین الان..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)